MENÜ

SAFE AEROBIK, az izületkímélő mozgásforma!!!

Minden korosztály és testalkat részére!!! Gyere próbáld ki TE is!!! Formáld Velünk az alakod vidáman!!!

Kedves Vendégeim!!!

 

Aerobik mostmár Tarnaörsön is!!! A nagy igényre való tekintettel hetente már kétszer: csütörtökönként 19.00-tól, illetve szombatonként 18.00-tól tartok aerobik edzéseket az iskola tornatermében. Csütörtökönként általában alakformáló, szombatonként általában zsírégető órák vannak, de ezeket nagyon rugalmasan kezeljk. Ha a Vendégek többsége heti két zsírégető órát szeretne, akkor azt tartunk, ha heti két alakformálót, akkor azt. Az eszközeink folyamatosan bővülnek a létszám növekedésével arányosan. Jelenleg újabb 5 pad van megrendelés alatt. Így senkinek nem kell attól tartania, hogy nem tudja a gyakorlatokat megfelelő intenzitással végezni.

Mindenkit sok szeretettel várok Tarnaörsön is!!! Gyertek, próbáljátok ki!

 

Jászárokszálláson most már a pénteki alakformáló aerobik is a Lehel úti iskola tornatermében van. Jobbnak ítéltk fixálni a helyszínt, mert főleg decemberben nagyon sok program van a másik tornateremben, és nagyon megbonyolítja a helyzetünket, ha mindenkinek mindig külön kell szólni, hogy változik a helyszín. Remélem ez senkinek nem veszi el a kedvét attól, hogy részt vegyen egy remek testedzésen! Várok Mindenkit szeretettel!

 

Januártól GYEREKAEROBIK!!!! A részleteket biztosan megtalálod itt!!!

 

Hírek

 • ÚJ ÉV
  2012-01-02 11:31:14

  Mától (2012. jan. 2.) visszaáll a régi rend:D a megszokott időpontokban és helyszíneken várok  minden kedves mozognivágyót!!! Tornázzunk együtt 2012-ben is!!!

 • ÚJ ESZKÖZ!!!!
  2011-08-22 07:48:48

  Kedves Vendégeim!

  Új eszközzel bővül a kínálatunk! A flexi bar remekül formálja a karok és a hát izomcsoportjait, valamint a hasat. Remek a szálkásító  hatása! Gyertek, próbáljátok ki!!

 • KALÓRIATÁBLÁZAT
  2010-11-01 18:43:50

  Meglehetősen részletes kalóriatáblázattal bővült a honlap!!! Ellenőrizd Te is innen a napi energiabeviteledet!

Szavazás

Hogy tetszik?
Hiányos
Tetszik
Asztali nézet