MENÜ

SAFE AEROBIK, az izületkímélő mozgásforma!!!

Minden korosztály és testalkat részére!!! Gyere próbáld ki TE is!!! Formáld Velünk az alakod vidáman!!!

Eszköztárunk folyamatosan bővül, gyere és próbáld ki őket!!! Itt részletes leírást olvashatsz róluk és pozitív hatásaikról!

 

ÚJ! ÚJ! ÚJ! Flexi bar: ÚJ! ÚJ! ÚJ!

Ez a hosszú, flexibilis rúd a szálkásításban és az alakformálásban játszik nagy szerepet.

Amikor mozgásba hozzuk a FLEXI-BAR-t elsődlegesen a hát-, kar- és hasizmokat hozzuk működésbe. Ez a folyamat elindítja, hogy több vér jusson az izmokba, így még több oxigént juttatva a szövetekbe, ami eltávolítja a salakanyagokat az izmokból.
Használhatjuk álló helyzetben egyensúlyozva, térdelve, ülve, fekve vagy mozogva, az izmaink átveszik a rezgést, így növelve az alapvető hatást. Nehéz feladat összehangolva tartani a rúd és az izmaink rezgését, de megéri dolgozni rajta.

 

Step pad:

A folyamatos fellépkedés a padra kítűnően formálja a feneket, izmosítja és vékonyítja a combokat. Zsírégetés céljából használjuk a legtöbbször, de alakformáló hatása sem elhanyagolható.

 

1kg-os kézisúlyzók:

A kar izmainak fejlesztéséhze és formálásához használjuk a mindenki által ismert súlyzókat.

 

Gumiszalag:

Nagyon sokoldalúan használható, minden izomcsoport átmozgatható vele. A gumszalag ellenállásának köszönhetően megfelelő terhelést nyújt az izmooknak, az izületeket azonban kíméli.

 

Soft ball:

A kislabda alakformálásra tökéletesen alkalmazható eszköz. Javítja az egyensúlyérzéket, ezáltal nemcsak a felszíni, hanem a mélyizmokat is megmozgatja, javítja az edzés hatékonyságát. Sokféleképpen használható, sok izomcsoport megmozgatására alkalmas. A megcélzott izomcsoportot célirányosan edzi, hatása fokozott. Formája, és a benne lévő levegőmennyiség szabályozása lehetővé teszi a test homorulataiba (pl. gerincoszlop ágyéki szakasza) történő behelyezését, ezáltal tehermentesítve az ízületet, és segítve a helyes ízületi szög megtartását.

 

Gimnasztikai labda:

A gimnasztika labda javítja a helytelen testtartást: a törzsizomzat folyamatos és összehangolt működésére van szükség ahhoz, hogy ne veszítsük el egyensúlyunkat a labda használata közben. Ülőalkalmatosságként való használata is nagyon hasznos, ez az úgynevezett dinamikus ülés, ami állandó, de nem megerőltető hátizom tréninget jelent és biztosítja az izületek, lágyrészek számára a tehermentesített testhelyzetet. Így a gimnasztika labda gerinckímélő ülést biztosít. Gyakorlatvégzés közben is működnek a labda már említett funkciói. A labdával nem kell arra figyelned, hogy helyesen végezd a gyakorlatot, a labda ugyanis segít benne. Így növeli a gyakorlatok hatékonyságát. A soft ballhoz hasonlóan, ez az eszköz is fejleszti az egyensúlyérzékünket, és hatással van a mélyizomzatra.

 

Bokasúly:

A fél kg-os bokára/csuklóra rögzíthető súlyok a hatás növelését szolgálják. A súlyok elég nagyon ahhoz, hogy hatásuk legyen az izmok fejlődésére, és növeljék a zsírégetést, viszont nem elég nagyok ahhoz, hogy az alakformálás kategóriájából az izomtömegnövelés kategóriájába lépjünk vele. minden izomcsoport átmozgatható vele, rengeteg gyakorlat közben alkalamazható. Mivel tépőzárral rögzíthetők, nem kell odafigyelni a tartásukra.

 

 

Eszköztárunk folyamatosan bővül, gyere és próbáld ki őket!!! Itt részletes leírást olvashatsz róluk és pozitív hatásaikról!

 

Király

 

Hírek

 • ÚJ ÉV
  2012-01-02 11:31:14

  Mától (2012. jan. 2.) visszaáll a régi rend:D a megszokott időpontokban és helyszíneken várok  minden kedves mozognivágyót!!! Tornázzunk együtt 2012-ben is!!!

 • ÚJ ESZKÖZ!!!!
  2011-08-22 07:48:48

  Kedves Vendégeim!

  Új eszközzel bővül a kínálatunk! A flexi bar remekül formálja a karok és a hát izomcsoportjait, valamint a hasat. Remek a szálkásító  hatása! Gyertek, próbáljátok ki!!

 • KALÓRIATÁBLÁZAT
  2010-11-01 18:43:50

  Meglehetősen részletes kalóriatáblázattal bővült a honlap!!! Ellenőrizd Te is innen a napi energiabeviteledet!

Szavazás

Hogy tetszik?
Hiányos
Tetszik
Asztali nézet