MENÜ

SAFE AEROBIK, az izületkímélő mozgásforma!!!

Minden korosztály és testalkat részére!!! Gyere próbáld ki TE is!!! Formáld Velünk az alakod vidáman!!!

Fehér Nikolett vagyok, 1987. november 13-án, pénteken születtem. Vérbeli skorpió. Bár 87 decemberében a szüleim Nikolett névre kereszteltek, mindenki Lettinek szólít.

Jászárokszálláson élek, noha az egyetemi évek ideiglenesen a fővárosba szólítottak/szólítanak. 2009-ben szereztem diplomát az ELTE Bölcsészettudományi karának magyar - kommunikácó szakán, jelenleg is tanulója vagyok az intézménynek, mint magyar - nyelv-és beszédfejelsztő tanári szakos hallgató a mesterképzésben.

Ami a sportos múltat illeti, 9 évig versenytáncoltam. Nagy szakadást jelentett az életemben, mikor ezeknek a táncos éveknek végeszakadt. Hogy valami úton módon pótoljam a hiányt, edzőterembe jártam, és nagyon sokat futottam. Egyszer rávettem magam, és ellátogattam egy step aerobik órára. Természetesen szerelem volt első látásra Zavarban van Egyre több teremben próbáltam ki az órákat, egyre többféle mozgásformával ismerkedtem meg, míg tavaly nyáron végre nagy elhatározásra jutottam, én is edző leszek. 2010 tavaszán 95%-os eredménnyel végeztem a Fitness Akadémia aerobik edző szakágán. Ebben visszataláltam önmagamra! Azóta több helyen, többféle órát is tartok. (Lsd.: az Óráim menüpont alatt)

Az Akadémián igen sokrétű képzésben vettem részt, és igen büszke vagyok az eredményeimre. Az ország vezető presenterei okítottak az aerobik elméletének és a gyakorlatának apró titkaira. Ennyivel azonban nem zárult be a kör. Tanultam sportpszichológiát, sportpedagógiát, rekreációt,  vállalkozástant,  sportszervezést, sportjogot, elsősegélyt, igen részletes sportegészségügyet, anatómiát. Persze azzal, hogy ezt az edzői képzést megszereztem, nem hagyom abba az önképzést. Pár hónapja megszereztem a gyermek aerobik oktatói,  néhány hete pedig a capoeira edzői képesítést. Szeretnék minél több tanfolyamot elvégezni, minél sokrétűbbé válni. Minden érdekel, ami a sporttal, a fitness-wellness témakörrel kapcsolatos.  Emelett nagy vágyam a személyi edzői képesítés megszerzése is. Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, hogy ezt megtehetem a sport révén is! Szívvel lélekkel csinálom a feladatom, nálam első mindig a Vendég! Próbálom mindig változatossá, mégis magas hatásfokúvá tenni a foglalkozásaimat!

23 évem alatt sokmindent átéltem, megtanultam, sokszor döntöttem jól és sokszor rosszul, de a lényeg, hogy mostanra úgy érzem, megtaláltam önmagam. Remek családom van, a magaménak tudhatom Árokszállás legszebb és legokosabb nőinek barátságát, a sport az életem szerves része, és nem utolsó sorban két éve boldog párkapcsolatban élek.

 

Hírek

 • ÚJ ÉV
  2012-01-02 11:31:14

  Mától (2012. jan. 2.) visszaáll a régi rend:D a megszokott időpontokban és helyszíneken várok  minden kedves mozognivágyót!!! Tornázzunk együtt 2012-ben is!!!

 • ÚJ ESZKÖZ!!!!
  2011-08-22 07:48:48

  Kedves Vendégeim!

  Új eszközzel bővül a kínálatunk! A flexi bar remekül formálja a karok és a hát izomcsoportjait, valamint a hasat. Remek a szálkásító  hatása! Gyertek, próbáljátok ki!!

 • KALÓRIATÁBLÁZAT
  2010-11-01 18:43:50

  Meglehetősen részletes kalóriatáblázattal bővült a honlap!!! Ellenőrizd Te is innen a napi energiabeviteledet!

Szavazás

Hogy tetszik?
Hiányos
Tetszik
Asztali nézet